Какую музыку и зачем слушаешь ты?
|
|
|
|
Александра | Дата: Пятница, 21.12.2007, 23:53 | Сообщение # 91 |
 министр
Статус: Offline
| *Феллини* В одном из неснятых фильмов Федерико Феллини, На тоненькой льдине в бокале Мартини, Герой на героине, героиня на героине, И двойная сплошная пролегла между ними. Между ними секунду назад было жарко, А теперь между ними лежат снега Килиманджаро. Патроны в магазине глазами на резине, И отравленный воздух глотают так жадно. Зря ты думаешь о смерти. Я хочу найти письмо в пустом конверте, И прочесть тебе.
...вітер десь блукає...вона його чекає...
|
|
| |
studrada-odmu | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 08:14 | Сообщение # 92 |
 Admin
| Album: Get a Grip, 1992 There was a time When I was so broken hearted Love wasn't much of a friend of mine The tables have turned, yeah 'Cause me and them ways have parted That kind of love was the killin' kind Listen, all I want is someone I can't resist I know all I need to know by the way that I got kissed [Chorus:] I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Love it sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do down on me Now there's not even breathin' room Between pleasure and pain Yeah you cry when we're makin' love Must be one and the same It's down on me Yeah I got to tell you one thing It's been on my mind Girl, I gotta say We're partners in crime You got that certain something What you give to me Takes my breath away Now the word out on the street Is the devil's in your kiss If our love goes up in flames It's a fire I can't resist [Chorus:] I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do to me 'Cause what you got inside Ain't where your love should stay Yeah, our love, sweet love, ain't love 'Til you give your heart away [Chorus:] I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' just to get you Now I'm dyin' just to let you Do what you do what you do down to me, baby, baby, baby I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was cryin' when I met you Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do down to, down to, down to, down to I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet I was cryin' when I met you (fade)
|
|
| |
Александра | Дата: Среда, 26.12.2007, 20:25 | Сообщение # 93 |
 министр
| Квiти В Волоссi Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти. Відчинені серця, щирі очі Таких не так багато є в світі Лилися сльози щастя щоночі Обіцянки назавжди любити. Будиночок на розі двох вулиць Паркан плющем осіннім завитий Здавалося дощі схаменулись Здавалося завжди буде літо. Лише один дзвінок телефону І варто тільки їм захотіти Повіяло теплом з-за кордону А одже неодмінно летіти. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. І раптом все змінилось навколо Проблеми, ціни, сни сподівання Роз’їхалися як діти в школу Що першим було стало останнім. Їй у Варшавські спальні райони Йому Москву бетоном залити Але кохання у таксофонах Приречене не довго прожити. Куди ведуть строкаті дороги Чому ви заблукали у світі Вас сотні, тисячі, вас мільйони В Ізраїлі, Канаді, на Кріті. Є спогади про те, як було все Надії є на те, як все буде Нас доля стрімко течією несе Бо ми є не титани, ми люди. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Не обіцяй кохати завжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Не обіцяй назавжди Не обіцяй навічно Де твоє-моє завтра У скронях вітер свище. Не обіцяй, навіщо? Не обіцяй, не треба Залежить час найближчий Та не завжди від тебе. Вона носила квіти в волоссі І ними грався він і ще вітер Здавалося давно вже дорослі Але кохали щиро мов діти.
|
|
| |
Лис | Дата: Воскресенье, 30.12.2007, 13:27 | Сообщение # 94 |
 2 курс
| Quote (studrada-odmu) Album: Get a Grip, 1992There was a timeWhen I was so broken heartedLove wasn't much of a friend of mineThe tables have turned, yeah'Cause me and them ways have partedThat kind of love was the killin' kindListen, all I want is someone I can't resistI know all I need to know by the way that I got kissed[Chorus:] Паша,зараза,выложил одну из моих самых любимых песен))) That's All(Genesis,1983) Just as I thought it was going alright I find out I'm wrong, when I thought I was right s'always the same, it's just a shame, that's all I could say day, and you'd say night tell me it's black when I know that it's white always the same, it's just a shame, that's all I could leave but I won't go though my heart might tell me so I can't feel a thing from my head down to my toes but why does it always seem to be me looking at you, you looking at me it's always the same, it's just a shame, that's all Turning me on, turning me off, making me feel like I want too much living with you's just putting me through it all of the time running around, staying out all night taking it all instead of taking one bite living with you's just putting me through it all of the time I could leave but I won't go well it'd be easier I know I can't feel a thing from my head down to my toes why does it always seem to be me looking at you, you looking at me it's always the same, it's just a shame, that's all Truth is I love you more than I wanted to there's no point in trying to pretend there's been no-one who makes me feel like you do say we'll be together till the end I could leave but I won't go it'd be easier I know I can't feel a thing from my head down to my toes so why does it always seem to be me looking at you, you looking at me it's always the same, it's just a shame, that's all But I love you more than I wanted to there's no point in trying to pretend there's been no-one who makes me feel like you do say we'll be together till the end But just as I thought it was going alright I find out I'm wrong when I thought I was right it's always the same, it's just a shame, that's all Well I could say day, and you'd say night tell me it's black when I know that it's white it's always the same, it's just a shame, that's all Обо-бо-жаю её 
Чтобы завоевать мужчину, женщине достаточно разбудить самое дурное, что в нем есть. Ты делаешь из мужчины бога, и он тебя бросает. Другая делает из него зверя, и он лижет ей руки и не отстает от нее.
|
|
| |
studrada-odmu | Дата: Воскресенье, 30.12.2007, 13:48 | Сообщение # 95 |
 Admin
| Но больше всего мне понравился твой смайлик)))
|
|
| |
Лис | Дата: Воскресенье, 30.12.2007, 13:50 | Сообщение # 96 |
 2 курс
| Смайлик дебильноватый слегка)))
Чтобы завоевать мужчину, женщине достаточно разбудить самое дурное, что в нем есть. Ты делаешь из мужчины бога, и он тебя бросает. Другая делает из него зверя, и он лижет ей руки и не отстает от нее.
|
|
| |
studrada-odmu | Дата: Воскресенье, 30.12.2007, 13:55 | Сообщение # 97 |
 Admin
| Ну какой есть)), Алисочка)))
|
|
| |
Лис | Дата: Воскресенье, 30.12.2007, 13:58 | Сообщение # 98 |
 2 курс
| Зато чуЙства выразил)))
|
|
| |
doc | Дата: Пятница, 04.01.2008, 01:56 | Сообщение # 99 |
3 курс
| Какие и чьи и к кому?
|
|
| |
Лис | Дата: Пятница, 04.01.2008, 11:27 | Сообщение # 100 |
 2 курс
| Мои чувства..к песне которую я тут выложила)
|
|
| |
studrada-odmu | Дата: Пятница, 04.01.2008, 20:57 | Сообщение # 101 |
 Admin
| У Вас чувства к песням?
|
|
| |
Лис | Дата: Пятница, 04.01.2008, 21:06 | Сообщение # 102 |
 2 курс
| А что песни низзя любить?)))
|
|
| |
doc | Дата: Пятница, 04.01.2008, 22:58 | Сообщение # 103 |
3 курс
| можно
|
|
| |
Александра | Дата: Вторник, 08.01.2008, 14:58 | Сообщение # 104 |
 министр
| можно любить чувства, которые вызывает та или иная песня....
|
|
| |
doc | Дата: Вторник, 08.01.2008, 21:58 | Сообщение # 105 |
3 курс
| О) СВЕЖАЯ МЫСЛЬ)
|
|
| |